Blogg
Uffes coachblogg
Vill man så kan man

Åldersnoja?

En annorlunda rubrik kanske du tycker. En del har anklagat mig för att ha det men så är det nog inte. Det som triggat att en del sagt det är för att jag håller på att ta körkort igen. Den här gången för motorcykel. Och skälet till att det är ett körkort för motorcykel är för att jag förra året ”råkade” köpa en motorcykel. Jag har alltid gillat att åka tvåhjuling men som sagt inte haft den möjligheten. Så nu när jag köpte en så klev jag in i en värld som varit en dröm. Sedan kan jag erkänna att det stundtals känns som en mardröm men allt som ska läsas in. Frågor som jag inte har svar på och frågor som jag undrar hur de bidrar till att jag blir en bättre motorcykelförare. En fråga till exempel är hur en vägtransportledare (tror jag det var i frågan) ska vara klädd? Att den personen ska ha marinblå byxor kan jag känna är egalt när det kommer till att ta körkort. Jag ska komma ihåg att fråga min lärare om detta när jag väl börjar på körskolan. Jo, för det har jag också gjort. Jag har anmält mig till en körskola. Kommer att gå en intensivkurs nu under våren. Ska bli otroligt kul. Jag tycker om att gå kurser och att lära sig nya saker. För några år sedan valde jag att ta skepparexamen och det var lika så otroligt kul. Jag som trodde jag kunde det mesta blev snart motbevisad. Så kul, det är.

Åter till åldersnojan. Har jag det? Ja, ibland kan jag ha det. Eller rättare sagt jag vill inte dö. Jag är inte rädd för döden utan bara för nyfiken på vad som kommer att hända i vårt samhälle. Vad blir nästa stora uppfinning? Hur kommer människan att utvecklas? Ja, jag har massor av saker kvar att uppleva. Och mitt mål är att hinna göra allt jag vill göra och inte skjuta upp det. Har jag en möjlighet så tar jag den.

Det kopplar ihop det med en tidigare blogg när jag skrev om nära livet upplevelse Jag vill inte ha en nära livet upplevelse utan jag vill uppleva livet.

Så, om jag då kopplar det till dig. Vad har du gjort idag för att uppleva just den här dagen? Gjorde du något speciellt? Var du extra mycket med barnen eller din partner? Lagade du en extra god middag? Eller gav du dig egen tid så att du bara fick vara med dig själv?

Senaste inläggen.
HLR och isdyk 05 Mar
Åldersnoja? 25 Feb
Att vinna 19 Feb