Blogg
Uffes coachblogg
Vill man så kan man

Saker går sönder

Hej på dig. Jag har haft det här ämnet uppe tidigare att materiella saker kan gå sönder, eller rättare sagt de går alltid sönder förr eller senare. Tidigare var det en vattenläcka här hemma och nu var det min dator. Datorn gick i och för sig inte sönder men allt slutade mer eller mindre att fungera så jag fick återställa den. Det fick till följd att allt jag hade sparat kom inte tillbaka. Alla dokument har jag kvar men en viktig detalj som jag inte tänkt på försvann och det var min adressbok i mitt mailprogram. Det innebär att jag kommer att behöva, manuellt, återställa alla personer som jag har haft kontakt med. Jag hade en back up men tydligen inte när det gällde adresserna. En sak som jag tog för givet. Så nu sitter jag och återställer alla kontakter. Inget kul jobb men det är bara att göra. Som om du läser det här och vet med dig att du fanns med i mina kontakter  får du gärna skicka ett mail till mig så kan jag lättare lägga in dig igen.

Är jag arg? Nej inte det minsta. Det är som vanligt, bara att förhålla sig till det som skett, lära sig av det och se till att det inte händer igen.

Vad det var som hände med min dator vet jag inte. Jag har antivirusprogram, brandväggar och liknande som är aktiva hela tiden. Men av någon anledning så slutade sak efter sak att fungera. Nu är datorn tillbaka i drift och jag kan återigen blogga, skriva månadsbrev och fortsätta den planering jag har för året.

Jo, en sak till som hände med min dator men det var långt tidigare och det var att mitt batteri tog slut. Inte bara att det inte var laddat utan det tog inte laddning längre. Nu är det ett nytt batteri  och allt verkar som det fungerar som det ska.

Det här blev, återigen, inget coachande blogginlägg utan en resumé om över vad som hänt den senaste tiden. Nu ska jag bättra mig i bloggandet och i att göra fullständiga back up:er.

 

 

Senaste inläggen.
HLR och isdyk 05 Mar
Åldersnoja? 25 Feb
Att vinna 19 Feb