Blogg
Stefan Polzer
En blogg av Stefan Polzer om musik och skivor

USA Roadtrip 2015 – Dag 13 & 14

Lämnade Lompoc efter frukost för att färdas vidare söderut på vår sista dag på Highway 1. Bitvis helt makalöst vackert, men inte lika många stopp som tidigare dagar. Lunchstopp blev det i Malibu, här fanns det gott om turister och surfare. Till slut framme vid dagens slutstation, Venice Beach. Incheckning på hotellet följdes med långpromenad längs hela strandpromenaden bort mot Santa Monica Pier. Mycket underhållande, spektakulära människor som gör allt för att synas, den ene knasigare än den andre. Ett myllrande liv, helt galet! Kvällen avslutades i hotellbaren.

Lätt sovmorgon och sen brunch nere på promenaden, precis bredvid Muscle Beach. Sen trixade vi oss in till hotellet i West Hollywood, här skall vi stanna i fyra nätter. Efter några timmar vid och i poolen, för varmt är det, vandrade vi förbi alla klassiska ställen längs med Sunset Boulevard. Efter lite sushi och en öl tog vi oss högre upp till Hollywood Boulevard, tror vi såg i stort sett varenda stjärna på Walk of Fame. Mycket att titta på, men fötterna värker, så det blev taxi tillbaka till hotellet. Men nu har vi orienterat oss i området, en kall öl på det tack…

Senaste inläggen.