Blogg
Stefan Polzer
En blogg av Stefan Polzer om musik och skivor

USA Roadtrip 2015 – Dag 6

Vaknar tidigt, brände mig lite lätt i solen när vi var och badade igår och det gör lite ont när jag rör mig i sängen. Men det gör inte så mycket, jag gillar att vara igång tidigt. Efter frukost packar vi in grejerna i bilen igen och rullar vidare. Jag gillar verkligen Lansing och hoppas att jag någon gång kommer att återvända.

Jag gillar också att köra bil här i USA, visst det blir lite rörigt ibland och en och annan felåkning har gjorts, men det har hittills gått bra. Åttafiliga Highways är också spännande, de gillar verkligen sina bilar här!

Jag gillar också alla de classic rock radios som man kan ratta in, riktigt kul att få höra band som Styx, Kansas, Rush, Foreigner, 38 Special, Survivor, Boston och Journey med flera – det hör liksom till bilåkningen i USA på något sätt.

Vi startade i Michigan, åkte genom Indiana där vi passerade genom staden Gary, som Michael Jackson och hans familj kom ifrån. Framåt seneftermiddagen var vi i Illinois och USA’s tredje största stad Chicago. Vi bor på ett av stadens mest anrika hotell The Congress Plaza. Här bodde bland andra Al Capone och hotellet går även under namnet Hotel of the Presidents då så många av dem (presidenter alltså) bott här genom åren.

Det blev en tidig kväll som avslutades med lite pasta, imorgon är det dags för lite sightseeing och shopping.

Senaste inläggen.