Blogg
Solveig Zander

12 dagar kvar till valdagen

Valrörelsen går fort det är omöjligt att skilja på dagarna. Jag försöker vara på så många olika ställen som möjligt för att träffa folk och berätta om vad centerpartiet vill genomföra för att föra Sverige framåt. Jag har träffat intressanta personer som har velat diskutera i detalj, personer som vill veta allt med 3 meningar, och några som bara vill veta var man kan hitta mer information. Variationerna har med andra ord varit väldigt olika. Det är medelålders, personer som är studenter i t ex Uppsala och kommer från USA, det är föräldrar som kommer med sina barn som ska rösta för första gången, turister på genomresa, ja olika på många sätt. Vården har varit ett ofta återkommande ämne. Jag förklarar att vi vill ta bort köerna, införa en primärvårdsreform som innebär att det blir lättare att öppna små mindre läkarmottagningar. Skatter frågar man också om. Vi vill ju minska skattetrycket för alla och göra lika skatt för pensionärer och löntagare. Minska arbetssgivaravgifter/skatter för företag så de har råd att anställa fler.

I dag har jag varit med CUF på Westerlundska gymnasiet i Enköping. 44 år sedan jag slutade där.  En bra skola. En trygg start på livet som jag verkligen har haft nytta av. Hoppas det är lika för de som går där nu. På eftermiddagen var Annie Lööf på besök i Enköping. Hon pratade med jättemånga på torget och de stod i kö för att få ta kort med henne och diskutera. Hennes tålamod är änglalikt. Stolt att ha henne till partiledare. Hon är helt enkelt bäst.

Under kvällen har jag tillsammans med Ulrika Ornbrant ( personen till vänster på bilden) och lade valmaterial i brevlådor. Förutom mig själv på bilden så finns Johan Örjes, regionråd och första namn på vår landstingslista och Annie förstås. Alla fyra står överst på våra respektive listor. Glöm inte att kryssa för våra namn om ni vill att vi ska komma in, i kommunen, landstinget och riksdagen. Det är viktigt!

Senaste inläggen.
Tierpsbesök 29 Aug
+18 31 Jul
Punktering 31 Jul
29 Jul