Blogg
Nicole Blomgren
De vackraste rosorna har taggar

Duon som chefar

Jag har alltid haft en säregen humor och har skrattat åt det som jag tycker är konstigt för det är roligt. I dagens samhälle har man ofta en tendens att titta snett på folk som står ut och inte är enligt ramen för hur man ska vara och många här i vårt avlånga land och även globalt. De är rädda för att det ska tisslas och tasslas om hur konstiga och weird dem är.
Jag har erfarenhet av detta eftersom att jag oftast var den som det tisslades och tasslades om och vet ni vad? Jag är helt okej med det faktiskt även fast att jag många gånger inte ville märkas alls. Mycket av min humor kommer av min far men även av andra influenser också. När jag fortfarande bodde i Bålsta så tittade jag mycket på 6an (because who doesn’t?) och då fick jag upp ögonen för världens bästa duo – Erik och Mackan. De går verkligen inte enligt normen och bjuder på sig själva till 150 procent och jag bara ÄLSKAR det, och sen att Mackan har grattat mig på Facebook några gånger när jag har fyllt år får mig att känna mig en aning VIP faktiskt. Många snackar om Filip och Fredrik men de är inte ens i närheten av den självdistansen som finns hos Erik och Mackan för de har exakt min humor och verkar vara riktigt sköna snubbar.
Det bästa som fanns var när de i sitt program 99 saker att göra innan man dör skulle köra en ”Kronér” och skulle lura någon på konfekten eller när de på sin YouTube kanal körde med peg i munnen. Det är underhållning på hög nivå och jag hoppas att de kommer tillbaka in i rutan snart så att man kan få garva lite för folkligare personer som chefar så mycket finns inte. Det är verkligen en stor skillnad och man vinner väldigt mycket på att vara trevlig och bara allmänt skön för ingen gillar en asshat. Världen skulle vara en bättre plats om alla bara släppte loss lite och provade att göra 99 saker innan dem dog.

Det är väldigt starkt att bara kliva in i rutan och bjuda på sig själv oavsett vad folk tycker och det tar jag av mig hatten för helt enkelt.

(Bild lånad från Google)

 

Erik och Mackans YouTube kanal hittar ni HÄÄÄR

 

Lämna en like, kommentera, premunerera och hälsa från mig. 😉 

 

 

 

Senaste inläggen.
It is what is 20 Nov
Microwave 18 Dec
<3 10 Sep
Reko 19 Jun