Blogg
Nicole Blomgren
De vackraste rosorna har taggar

Microwave

Tjolahopp!

De senaste veckorna har varit helt loco banana crazy för mig och nu för tiden ger Stockholm mig svettiga handflator (jag blir as nervös) av att åka dit. Kanske för att jag är en självutnämnd ”small trown girl” och köerna och stimmet av stressiga människor gör mig nervös för att jag är en sengångare och hindrar dom från att komma fram i tid eller för att anledningarna till jag har varit där är ganska sick.

Den 6e december åkte jag till Stockholm med min bästa vän för att se på ”The Amazing Tour Is Not On Fire” som är en scenshow som mina två favorit youtubare, Dan Howell och Phil Lester (danisnotonfire och amazingphil) reser runt med för att underhålla sina trogna och galna (jag) följare. Låt oss säga såhär, jag bara älskade det! Men det är så klart att jag tänker att jag också skulle kunna sälja ut Cirkus med min egen show, eller vad säger ni? 😉 Skämt åsido. Det finns någon ingen som kan få mig att skratta så mycket som dessa helt galna brittiska snubbar med likadana luggar och svarta stuprörsjeans. Nu tänker ni nog: ”Men Nic, fick du träffa dom, du som är så cool?” Okej… nej, ni tänkte inte så. Jag vet men nej, jag fick inte träffa Dan och Phil. Buhu, vip biljetterna var slut och även om jag mejlade deras agent så var det ett no go. Men jag fick mig ett gott skratt! 😀

I fredags var jag i Stockholm igen för….. TOP SECRET! Jag lovar att berätta om det mer om det blir aktuellt. Kul va?

LOVE, LOVE, LOVE

– Nicole

Psst… just nu gör Dan och Phil en julkalender på sin spelkanal och den hittar ni hääär :))

 

Senaste inläggen.
It is what is 20 Nov
Microwave 18 Dec
<3 10 Sep
Reko 19 Jun