Blogg
Nicole Blomgren
De vackraste rosorna har taggar

I’m alive!

Hej!

Jag har inte bloggat på jätte länge och nu kände jag att det faktiskt var dags. I onsdags var Expressen här och gjorde en intervju med mig. I tisdags vart jag plåtad i en studio för Expressen så nu känner jag mig helt färdig. Skolan är också äntligen slut!! I höst kommer jag att gå i skolan någon annanstans och ingen kan vara mer lycklig för det än jag. Våren har varit otroligt kämpig både fysiskt och emotionellt och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade fått ta mig några smällar oförtjänta som förtjänta. Men jag reser mig igen som alltid. Var det där en Thorsten Flinck referens? Ja, det var det.

Psst… I’ve got something in mind. Så… stay tuned

Nicole

 

du

 

Senaste inläggen.
It is what is 20 Nov
Microwave 18 Dec
<3 10 Sep
Reko 19 Jun