Blogg
Nicole Blomgren
De vackraste rosorna har taggar

1000 klick!!! Hur sjukt!!!

Yo, yo! Förra veckan fick jag reda på någonting helt surrealistiskt. Min blogg har alltså haft 1000 klick sen den startade och för det är jag otroligt tacksam. Oavsett om du hatar det jag skriver, tycker att det är dumt eller helt skruvat så vill jag ändå tacka för att du klickade in dig på bloggen. Men Nicole du är ju faktiskt inte en känd bloggare?! Kan du lägga ner eller?! Nej, det är sant! Jag är ingen känd, stor promotad bloggare. Jag är en halvnördig tjej som älskar popcorn, YouTube och humor som inte går ihop. Men det bästa av allt är ni som läser stärker mig och får mig att förstå vem som helst kan föra fram ett budskap. Alla fina reaktioner jag har fått är obetalbara. Tack så mycket för att jag får den chansen att visa att det är helt okej att vara helt okej onormalt – att vara CP. Ni förtjänar alla popcorn som finns och kaninungar. Jag började blogga för att jag var arg. Arg på att folk som inte förstod fick sin röst hörd. Arg på att det inte fanns någon att relatera till. Var jag än tittade så var alla rörliga, hoppande och springandes. Visst, jag kunde göra dom där sakerna men inte utan att någon höjde på ögonbrynen. Jag har nog haft alla reaktioner som går att få. Folk som blir häpna, skrattar, himlar med ögonen men det värsta är när folk tycker synd om mig. Det är inte synd om mig. Det har det aldrig varit, inte det minsta. Jag har kämpat även om jag har känt mig förminskad och målet med den här bloggen är att få andra att våga säga nej till saker som inte känns rätt och att kämpa. När jag var liten var det sagt att jag aldrig skulle ha kunnat gå. Shame on you, doctor. Jag kan gå. Det tar längre tid men jag kan. Jag KAN! Jag är inte dum i huvudet, jag är inte lat. Jag är jag och tack för att jag har fått bevisa det och få ha delat med mig bara början på min resa.

Nu köööör vi!

Nicole

Senaste inläggen.
It is what is 20 Nov
Microwave 18 Dec
<3 10 Sep
Reko 19 Jun