Blogg
Nicole Blomgren
De vackraste rosorna har taggar

Svammel, lite längtan och en halv vuxen uppmaning.

Hej allesammans! Jag har varit fruktansvärt dålig på att bete mig som en riktig bloggare och uppdatera men sanningen är att jag både varit sjuk och mått dåligt men nu lovar jag (som vanligt, haha!) att jag ska ta mig i kragen. Nu är det snart skolavslutning!! För mig känns det ganska surrealistiskt men det är ändå ett kvitto på att alla mornar där jag har gått till skolan fast min ångest har varit min trogne följeslagare faktiskt har gett mig någonting – frihet och nya valmöjligheter.

För många är det säkert kaos just nu. Vad ska vi göra? Och till er säger jag bara: ”Take it, easy sidney!” Det kommer. Du kommer att vara exakt där som du är menad att vara om du kämpar. Till hösten så kommer jag inte att vistas så mycket i Enköping längre. Jag kommer att hoppa på ett nytt äventyr och självklart så kommer jag att berätta för er vad det handlar om… men inte nu och många i min närhet vet redan vad det handlar om. Och nej, jag är inte förakten till Mcflys nya turné fast att jag skulle vilja. Hej, Dougie. Jag är singel 😉 Moving on! Till alla er därute som berättar för er vad ni ska göra när ni blir stora. Nej! Ni får göra precis vad ni vill! Så länge ingen kommer till skada och ni mår bra. Om jag skulle få en krona för alla gånger jag har fått höra att det jag vill göra är helt idiotiskt så hade jag kunnat köpa vad som helst vid det här laget. Drömmar kostar ingenting så dröm på!! Säger någon åt er att vakna upp så visualisera hur dom tvättar din bil om 20 år. Drömmar är faktiskt bara verkligheten som väntar på att hända och om ni tvivlar tänk på hur jag fyller 19 0ch fortfarande älskar Dr. Mugg och jag bloggar faktiskt på en tidning 😉

STAYYYY CLAASSY

Nicole

Senaste inläggen.
It is what is 20 Nov
Microwave 18 Dec
<3 10 Sep
Reko 19 Jun