Blogg
Nicole Blomgren
De vackraste rosorna har taggar

Konsten att läxa upp sitt yngre jag

Hej! Ledsen att jag inte har uppdaterat =(  Saker och ting har gått upp och ner och flugit fram tillbaka. Känslor har kommit och gått i takt med att vädret ständigt har förändrats och jag har inte varit den roligaste människan på vår planet, sadly. Men nu är jag tillbaka och det känns helt underbart. Igår när jag satt och funderade på mig själv som yngre så finns det vissa saker jag skulle vilja ha sagt till mig själv. Vi har nog alla saker vi skulle ha velat sagt till vårt yngre jag och saker som vi kommer vilja säga när vi är tillräckligt mogna att kunna släppa på vår kära vän, stoltheten och bara titta oss själva i spegeln och möta vad som finns där och säga, okej, du gjorde en sjukt dum sak för några år sedan… släpp det eller bara ge sig själv en reprimand för att vi inte älskade oss själva tillräckligt mycket för att förstå hur sinnesjukt bra vi var och faktiskt är.

Jag vill göra båda två. Nicole som yngre var inte alltid rolig att ha och göra med. Jag ville bli en stjärna och jag var övertygad om att det skulle hända oavsett vad. Alla skulle lyssna på mig, och mina vänner fick inte ha andra vänner än mig… för hur kunde man vilja ha det? Jag var ju the shit! Jag var Beyoncé i mini form fast mulligare. Nu när jag som äldre tittar tillbaka på det, så var det inte konstigt. Jag må ha 7 syskon men växte upp som ett ensam barn. Det är 9 år mellan mig och min yngsta stora syster. Jag behövde aldrig dela på någonting. Allt var mitt. Det låter som en dålig ursäkt. Det kan jag inte förneka men jag har alltid haft uppbackning till 250 % Missförstå mig inte. Det kan kallas för ledaregenskaper och det kan kallas för att vara framåt och visst, visst. Jag var framåt och ville alltid bestämma men kom igen! Någon måtta får det faktiskt vara! Mina vänner skulle få ha haft hur många mates som helst och jag skulle även om jag var arg och tvär bara funnit mig i det. Lilla vän, du kan inte ha ensam rätt på människor även om du vill. (Okej, det kan vara surt att erkänna det även idag haha 😉 ) Men bara för att mina vänner lekte med andra barn så betydde ju inte det att jag var mindre omtryckt. Hävdelsebehov och teaterapa? Yes sir! Jag ville vara på ”killarnas-sida” om jag inte fick som jag ville. GIVE ME A BREAK! Killarna kunde inte ha brytt sig mindre eftersom att det inte finns något så dumt som att välja sidor som inte finns. Varför skulle allt i min lilla värld vara antingen svart eller vitt?

En annan sak som gäller mitt lite äldre jag men även mitt yngre jag  – ingen definierar dig utom du själv. I hela mitt liv har jag trott att vad folk tycker och tänker om mina val dumma som goda definierar mig som person. Men det gör det inte. Vem bryr sig, Nicole om den där killen du gillade inte gillade dig tillbaka? Det är inte hela världen. Gör dig själv en tjänst och sluta tro blint på en orättvis bedömning du fick av någon person som du har sagt hej till en gång tycker att du går konstigt eller väger för mycket. Du vet att du är mer än så, du vet att den personen inte har rätt. Låt ingen definiera dig, eller dina val. Släpp dina bekymmer och gör det som gör dig allra lyckligast för det är du värd.

Love, love, love

– Nicole

 

 

Senaste inläggen.
It is what is 20 Nov
Microwave 18 Dec
<3 10 Sep
Reko 19 Jun