Blogg
Lust

Känner mig nöjd

Då var årets julbak igång. Idag blev det lussebullar och imorgon bondkakor, hallongrottor och mormors chokladbröd. Julbaket är mitt ansvar i vår familj. Ett självpåtaget ansvar måste tilläggas. Kanske hinner jag med någon sort till, annars får det vänta tills andra advent som är min sista lediga dag före jul. Har man kakansvar så har man. Det hjälps inte att butiken behöver mig alla dagar i december. Men jag måste säga att jag älskar det!

Annars har veckan handlat mycket om skrivande. I torsdags var det release för min senaste bok; ”Liten bok för litet kök”. Precis som det låter är det en liten kokbok med recept som passar i båten, husbilen eller på andra ställen där man inte har så mycket plats i köket. Den har varit så rolig att skriva och något jag drömt om att få göra i många, många år. Drömmar är till för att förverkligas, har jag visst skrivit någonstans. Så nu när jag har möjlighet att själv ge ut mina böcker var det bara att sätta igång.

Tänk att det har blivit hela två böcker i år! Och på lördag kommer jag att signera dem hos Gestbloms bokhandel. Om det kommer någon och vill ha dem förstås. Man vet ju aldrig, men jag får känna mig som en riktig författare i alla fall.

Att skriva är nästan lika roligt som att baka. Och jag känner mig nöjd med både böcker och bullar. Dessutom kommer min krönika i EnköpingsPosten imorgon. Den handlar inte alls om mat och båtar, och inte om vättar eller älvor heller.

Senaste inläggen.