Blogg
Lust

Jag klarade det!

Imorgon är det dags. Imorgon förverkligar jag en dröm. Imorgon är det release för min första egna bok. Och jag skakar bort Jante från axlarna och bara njuter av stunden.

Jag började skriva ”Porten till Kamilien” för nästan ett och ett halvt år sedan. Det tar lite tid att skriva en bok. Det är inte bara att sätta sig och skriva, även om det är en bra början. Att hitta på handlingen är en sak. Den hittar på sig själv ganska bra, det är bara att hänga med! (Jag hade till exempel ingen aning om hur det såg ut i trollens grotta eller att skogsrået Aztrazelda skulle göra en motattack just när jag trodde att allt var bra.)

Korrekturläsning, utformning och sättning, tryckning, registrering i Bokinfo, skicka pliktexemplar till biblioteken och mycket annat måste också göras. Men nu är allt klart.

Och jag är, som man säger, ”sjukt nöjd” med att jag har valt att starta ett eget förlag att ge ut min bok på. Ni som har hängt med i min blogg har säkert redan förstått att jag är ett riktigt kontrollfreak som är mest nöjd när jag har full koll. Det har jag nu.

Ikväll tog jag en runda i butiken. Allt är iordning inför morgondagen (tror jag). Imorgon ska jag sitta där vid bordet och signera min första bok.

Lycklig

 

Senaste inläggen.