Blogg
Lust

Vad är det som är så svårt?

För drygt två år sedan fick vi tre avgiftsfria parkeringar i centrum. Så glad jag var! Äntligen skulle våra kunder kunna parkera utan krångel. Även om det bara gällde en timme och ganska begränsat med platser så skulle det verkligen bli bra för cityhandeln.

Parkeringsautomaterna plockades bort, liksom skyltarna som det stod ”avgift” på. Nu väntade vi bara på skyltarna med ”avgiftsfri parkering”. För nog behövdes det en skylt som talade om vad som gällde för den aktuella parkeringen. Det märkte vi på alla som kom och frågade och på att många betalade ändå. Och gör så än idag.

Vänta fick vi, och vi väntar än. Vad är det som är så svårt? En liten skylt kan väl inte vara så dyr eller svår att sätta upp? Ville man samtidigt vinna lite ”goodwill”, skulle man kunna skriva ungefär ”Avgiftsfri parkering 1 tim. Välkommen önskar Enköpings Kommun!”

Men jag skulle bli glad för bara en liten skylt med ”Avgiftsfritt” på, istället för den där det stod ”Avgift”. Det skulle bli så mycket enklare för våra besökare. En liten sak, som borde vara lätt att ordna och skulle göra stor skillnad. Varför görs det inte?

Jag förstår inte.

 

P-skylt 2017

Senaste inläggen.