Blogg
Lust

Snart går flyttlasset!

Ja, det är inte butiken som ska flytta, den ska ligga kvar där den är vid Stora Torget. Nej det är vi, min man och jag som har börjat packa flyttkartongerna.

Vi har trivts mycket bra där vi har bott de senaste tio åren, så vi flyttar verkligen inte från, utan till. Det blir också den här gången en lägenhet i centrala Enköping, men ett så kallat ”renoveringsobjekt”. Nästan allt, från golv till tak, ska vi göra om. Mycket arbete förstås, men oj så roligt det ska bli!

De senaste veckorna har jag varit själv i butiken eftersom övrig personal har haft semester, så vi har inte hunnit göra så mycket ännu. Men snart är det min tur att ha semester. Och då!!

Det mesta av ledigheten kommer att gå åt till renoveringen, så det lär inte bli så värst mycket seglat den här sommaren. Men någon liten tur hoppas vi hinna med mellan arbetspassen i lägenheten. Annars blir det tapetsering, golvläggning och målning för hela slanten. Har för mig att det var doktor Westerlund som sa ”Att vila är att göra något annat.” Och det låter som en bra slogan för årets sommarsemester. Kul ska det bli!

Flyttkartonger

Man har skaffat sig arbete…

Senaste inläggen.