Blogg
Lust

Tillräckligt med ord

Jamen, nu var det verkligen ett tag sedan jag bloggade. Det är inte det att jag inte gillar att blogga, för det gör jag. Och jag kan inte påstå att jag har haft alldeles för mycket att göra, för det har jag alltid. Det brukar inte hindra mig från att blogga. Men det är nog så att jag inte har haft tillräckligt med ord.

Jag trodde väl aldrig att mina ord skulle ta slut. Har alltid känt det som att jag haft fler än jag behövt, och att de har räckt till allt jag har velat skriva. Och läsa med förresten. Men nu har jag inte orkat läsa heller. Den deckare som jag lånat i bokhandelns bokklubb, har jag haft orimligt länge. Snart kommer det väl en efterlysning från Gestbloms.

Men jag har använt mina ord till annat.

Jag har uppfyllt en dröm, att skriva en bok. En barnbok blev det. Om ett främmande land med vättar och huldror och talande djur. Och om en helt vanlig flicka som kommer dit för att slåss mot de onda för de goda. För mig har det varit en förtrollad resa och jag har upplevt saker och träffat väsen som jag inte trodde fanns. Men, som sagt, alla mina ord har gått åt.

Men nu är bokmanuset skickat till flera testläsare och en erfaren lektör, så jag har fått lite ledigt. Och mina ord tillbaka. Så nu blev det en blogg igen. Känns bra!

Tangentbord

Senaste inläggen.