Blogg
Ida Haags Serieblogg
En rastlös bipolär konstnärssjäl

Vårkonst, nakenhet och igen – Tack!

Det har igen varit tyst från mig ett långt tag. Jag tänker för mycket.. och har svårt att skriva när jag ”måste skriva”. Allt måste ”stämma in”. Dagen, situationen, att ha ett stabiliserat mående etc. Jag måste alltid ha kontroll – helt kontroll, men vissa dagar är det inte så heller…det är svårt att förklara.

 

Men idag blev det åter prov på det, att berätta. Jag känner en blottnad av mig själv, som om jag står naken inför en publik, ni tittar men ser inte. Jag är så glad med den positiva responsen jag fått under de här dagarna, jag försöker verkligen att ta åt mig. Tack.

 

Grejen är den att under dessa år som verksam konstnär så har jag faktiskt inte gjort ett enda verk som jag är nöjd med. Jag hoppas det blir bättre med åren. Men vad händer den dagen då jag blir nöjd? Vad händer då med min utveckling? Kan jag fortsätta att utvecklas även då? Om man är nöjd är man väl nöjd, eller? Det är många tankar..

 

Jag vill bara säga igen, tack åter igen till alla Er som kom.

Ni kan ha tagit del av min utveckling.

Tack.

 

www.idahaag.com

contact@idahaag.com

IMG_0103

IMG_0102

Senaste inläggen.