Blogg
Gamingtemplet
En till Bloggar.eposten.se Webbplatser webbplats

Vårens spridda gamingtankar

Jag har vid flera tillfällen försökt skriva något substantiellt här, men har inte känt att jag lyckas få ihop något annat än ett par meningar. Idag fick jag den briljanta idén att samla ihop dessa meningar i ett inlägg, så att jag i alla fall postar någonting. Smart va? So here we go!

 

Jag hatar verkligen Dark Souls-seriens design, och förstår inte hur folk kan tycka om den. Den försöker så himla att vara så väldans dark fantasy med sitt ”Du är död redan när spelet börjar moahaha!” och sina gotiska katedraler och sina dödskallar att det direkt blir för mycket. Spelets presentation är som en goth kid som döper om sig till Lucifer; det försöker så mycket att jag inte kan ta det på allvar.

Jag förladdade Mass Effect: Andromeda och började spela direkt vid det européiska släppet. Jag hade ett stort fanboy-flin på läpparna i hela 3 timmar, tills jag landade på den första öppna planeten och insåg att min stackars gamla dator inte klarade spelet ens på lägsta inställningarna.
Nu är jag rätt säker på att jag aldrig kommer att le igen.

På tal om Andromeda: det är ju tydligen inte ”riktiga” BioWare som skapat det, utan en mindre studio som BioWare äger. Detta får mig att undra vad själva BioWare har haft för sig sedan de blev helt klara med Dragon Age: Inquisition?
Möjligtvis har de haft ett krismöte med rubriken ”CD Projekt Red sparkade nyligen våran stjärt, hur ska vi bäst kunna sparka tillbaka?”

Resident Evil 7 är verkligen jätteläskigt. På riktigt. Hjälp.

När kommer det att komma ett open world RPG som utspelar sig på Hogwarts? Som alltså är helt oberoende från Harry Potter-serien (som kanske utspelar sig innan eller efter böckerna), där man skapar sin egna Hogwarts-elev? Det känns som ett så perfekt koncept att jag är genuint förvånad över att det inte redan är gjort. Min inre HP-nörd begär det. Make it happen, someone!

En dag kommer jag att äga en N7-luvtröja. Det svär jag på.

Har arbetat på soundtracket till en bekants metroidvania-aktiga spel, och tycker att en del låtar blev helt okej! Ska bli kul att se slutresultatet.

Är fortfarande mycket förväntansfull inför Kingdom Come: Deliverance. Ett historiskt korrekt rollspel hör inte till vanligheterna. Vi får dock hoppas att det inte är det enda som det har att skryta med.

Enligt Origin har jag nästan 300 timmar i Fifa 17. Och då endast i Fifa 17; hur många timmar jag lagt ner på Fifa över huvudtaget vill jag inte ens tänka på. Det är märkligt, då jag absolut inte skulle beskriva dem som bra spel.
Jag spelar nämligen inte Fifa för att jag älskar Fifa. Jag spelar Fifa för att jag älskar fotboll. Jag uthärdar Fifa.

Jag vet inte vad jag förväntade mig av Wolfenstein: The New Order. Men inte var det att det skulle vara så ohyggligt välskrivet.

Jag tycker inte om kaffe. Jag är rätt säker på att jag skulle gilla nazikaffe ännu mindre. Den hemska, beska drycken skvalpade dock omkring i kopparna på ett mycket realistiskt sätt, believe you me!

Jag tycker inte om kaffe. Jag är rätt säker på att jag skulle gilla nazikaffe ännu mindre. Den hemska, beska drycken skvalpade dock omkring i kopparna på ett mycket realistiskt sätt, believe you me!

Senaste inläggen.