Blogg
Fru Ekström

längtan efter solen

grått väder i dag….längtar efter solen. värmer mig med tanken på att solen säkert bor bakom en vackert gul dörr. kan man bara knacka på och fråga om den vill komma ut en stund?

Yellow | Giallo | Jaune | Amarillo | Gul | Geel | Amarelo | イエロー | Colour | Texture | Style | Form | yellow door Africa | 'Yellow Door'. Hammamet. Tunisia. ©  Mohannad Khatib   ..rh Vivid yellow door pops against the grey building. Africa | Old Medina's Yellow Door. El Jadida, Morocco Yellow door :: By Alan (this is a back door of a shop house near the Sultan Mosque. Singapore) foto;pinterest                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste inläggen.
kräftskiva 12 Aug
loppisfynda 06 Jun
gratis reklam 17 Maj
nystart 05 Apr
Hej världen! 31 Mar