Blogg
Fru Ekström

för fort formex

förra veckan var det formex mässa i älvsjö, stockholm. jag tycker alltid att det är roligt att gå på mässa…av olika anledningar. det är en rolig utflykt…oftast med härliga arbetskamrater. man får se massor av nyheter och trender känns av. man blir inspirerad av fina montrar och utställningar och så det bästa jag vet, att titta på folk….men den här gången blev det lite annorlunda. själv skulle jag nu ta mig igenom mässan fullt fokuserad på inköp. en dag fick det ta…max. hur skulle jag fixa detta? efter ett snabbt stopp på trädgårdshallarna för lite inköp där, var det bara att sätta igång. med mobilen i högsta hugg banade jag mig iväg mot hall A, där jag visste att mina flesta leverantörer fanns. med stort fokus på att inte bli distraherad av allt fint, roligt och snyggt, utan bara fokusera på mina egna behov och inköp blev mässan riktigt tråkig. jag fixade det på en dag. hem kom jag med en mobiltelefon full med bilder på potentiella produkter till BUTIKEN. en stor kasse med broschyrer,kataloger och kontaktuppgifter till leverantörer….och trötta fötter. vad jag dock inte fick med mig hem var inspirationen, spaningen efter det nya och inte hann jag sitta ned och bara titta på alla som passerar förbi. och nu sitter jag på jobbet och försöker sortera tankar kring inköp, sortera fula bilder, på säkert fina produkter, som jag i all hast tog för att minnas. summa summarum av mässupplevelsen är att det inte är värt att stressa sig igenom en mässa om man vill komma ihåg något av vad man har upplevt…trots dåliga bildbevis. redan nu kommer det bokas upp i almanackan…minst 2 dagar mässa i januari. någon typ av inspiration ska jag ändå bidra med från mässan och jag tackar nätet där allt finns. i stora entré hallen hade jan rundgren byggt en trendutställning där han tolkar 4 parallella trender med nordiska inslag…soft nordic, wild wood, raw junction och dark fragrance.

soft_nordic_bild_53ef2565e087c3206892806d

IMG_9904

2014-08-14-11-43-00-medium

dark_fragrance_53ef273b9606ee385c65879f

 

 

 

Senaste inläggen.
kräftskiva 12 Aug
loppisfynda 06 Jun
gratis reklam 17 Maj
nystart 05 Apr
Hej världen! 31 Mar