Blogg
Fru Ekström

kräftskiva

att ordna festligheter tillsammans med vänner och familj, är en god orsak till att få sitta ute och njuta av de sista varma sommarkvällarna. festligast just nu är den traditionella kräftskivan. själv älskar jag kräftor, eller egentligen fenomenet att få sitta tillsammans med folk jag tycker om och äta gott och länge. min familj däremot är inte så intresserade av kräftor, mer av tillbehören runt omkring. men kanske hinner det bjudas till fest under äppelträden eller vid poolkanten en sista gång innan kvällskylan biter tag allt för mycket. då gäller det att ha laddat upp med filtar och myggmedel, passa på att elda upp gamla ljusrester i lyktor på bordet och hängandes i träden….så man kan sitta ute så länge man vill och orkar. ordna en festlig dukning med det man har….kanske med udda porslin, gamla burkar med dill i och gårdagens tidningar som bordstabletter . laga en god paj och baka ett gott bröd för att familjen också ska få något att tugga på…bjuda in några kära vänner…är du sugen på kräftskiva?

         Summer is coming, make every moment count!

          Kräftorna serveras i ENSIDIG vas. PROPPMÄTT skärbräda, TEKLA kökshandduk, TRIVSAM assiett och SVIT bestick.

Senaste inläggen.
kräftskiva 12 Aug
loppisfynda 06 Jun
gratis reklam 17 Maj
nystart 05 Apr
Hej världen! 31 Mar