Blogg
Fru Ekström

nystart

är det inte så att våren signalerar just nystart? växterna har ny kraft efter vinterns vila och man riktigt känner hur allt väntar på den varma vårsolen för att få slå ut och överraska oss med sin skira grönska. för mig är det också nystart.  i min värld är det den här bloggen som är det nyaste att tampas med. spännande, läskigt och lärorikt  (och jag är tyvärr inte någon fena på datorer/bildredigering och sånt). men det ska bli roligt att följa mig själv och se om/hur jag förändras i inlägg och text och eftersom det är första bloggen för mig, krävs lite disciplin och engagemang för att hitta kontinuitet och rutin för detta….ämnen att skriva om saknas däremot inte.

vad ska jag skriva om då? jo, det blir lite ditten och datten om inredning förstås. om prylar, om snygga hem, om formgivare, om trender, om mässor, om tips&idéer och en massa mer. det kommer inte alltid bli så här mycket text utan inspirationen kommer vara genom bilder, mina egna och andras.

så varför inte starta med våren? för mig kommer energin tillbaka med solen och med den även lusten att ta tag i hemmets alla vrår, att förnya och förändra. att låta våren flytta in i form av växter, färger och släppa in solljuset genom vårdammiga fönster. men helst av allt har jag lust att flytta ut och njuta av vårsolens första värmande strålar. hemmet bärs sonika ut på altanen. vårsådd och omplanteringar sköts vid planteringsbänken, naglar får sorgkanter men vem bryr sig om det. njuter till fullo därefter av välförtjänt vila, omsvept av plädar och med en värmande kopp te mot husväggen….utelivet är åter!

nästa gång blir det påsk inspiration…hej till dess!

  bloggbilder 004 (361x640)       bloggbilder 005     

 bloggbilder 021 foto; fru ekström

Senaste inläggen.
kräftskiva 12 Aug
loppisfynda 06 Jun
gratis reklam 17 Maj
nystart 05 Apr
Hej världen! 31 Mar