Blogg
Emma Byström

snart säsongsstart

Nedräkningen har börjat, snart är det tävlingsdebut för säsongen. Don går väldigt bra och vinterträningen börjar ger resultat. Jag har anmält mig och Don till Lövsta Future Challenge U25, som är en dressyrcup för ryttare upp till 25år. Man rider ett antal kvalomgångar och sen går dom fyra bästa från kvalomgångarna till finalen på Friends Arena, första advent. LFC-kvalen rids i FEI Intermédiaire II, vilket är ett de första programmen med piaff och passage samt byten i varje (ett de sista programmen innan Grand Prix).

IMG_6293

Vi har haft ett bra upplägg under vinter med hjälp av min fantastiska tränare och mamma Gunilla. Under vintern har Don även kollats av våran veterinär Chris, Chris har stenkoll på hur våra hästar mår och kollar dem med jämna mellanrum under året. Vinterträningen har/är väldigt rolig, svår och givande, allt nytt ska nu befästas och bli bättre.

Don blir ompysslad av sin enga lilla groom Ebba

Don blir ompysslad av sin enga lilla groom Ebba

Vi är anmälda och vi får se om det går vägen, tanken är att vi ska vara med, men allt kan hända. Lövsta Future Challenge är ett stort steg i min utveckling som ryttare och min ryttarkarriär, det är en fantastisk möjlighet för alla unga dressyrtalanger att få möjligheten att rida de svåraste klasserna på våra svenska arenor.

 

 

Senaste inläggen.
Vilken vecka! 22 Maj
2015 01 Jan
SIHS 29 Nov
SIHS 28 Nov
SIHS 2015 27 Nov
SISH15 26 Nov