Blogg
Emma Byström

SISH15

Nu är vi på plats på Friends Arena och Sweden international horseshow.

Vectra är installerad i sin box här och igår kväll var hon inne på en kvällspromenad på tävlingsbanan. Hon sköter sig väldigt bra och ser ut att trivas med livet här på Friends. Det är liv och rörelse mest hela tiden. Ena sekunden går en ren förbi och nästa är det ett helt gäng av shetlandsponnyer som kommer i fullfart.

IMG_5961

Vectra och jag framför den stora ledskärmen inne på tävlingsarenan.

Under dagen kommer följande att ske, dressyrhästarna har träningstid på tävlingsbanan kl 11.20, efter det är nästa hälltid att passa kl15.00 då det är vet-check för dom hästarna som ska gå Lövsta Future Challenge (det som Vectra går).

Vectra i stallet med sin maskot Roffe.

Vectra i stallet med sin maskot Roffe.

Vectra påväg till tävlingsbanan

Vectra påväg till tävlingsbanan

Senaste inläggen.
Vilken vecka! 22 Maj
2015 01 Jan
SIHS 29 Nov
SIHS 28 Nov
SIHS 2015 27 Nov
SISH15 26 Nov