Blogg
Emma Byström

när det inte går som man tänkt

20minuter i sadeln och livet blev genast så mycket bättre. För mer än 1 månad sen hände det som absolut inte fick hända… Jag ramlade av och bröt svanskotan. Det har varit en månad full av förtvivlan och ångest. Jag har haft väldigt ont. Det har varit en väldigt tuff period. Som varit ovis då jag inte vetat om svanskotan skulle läka rätt eller inte, med ett bakslag som innebar att jag troligen inte skulle kunna rida på samma nivå igen. Ett fler tal samtal senare och läkarbesök kunde man konstatera att svanskotan läker som den borde och jag kommer troligen inte ha några större problem av frakturen i framtiden. Smärtan kommer med stor risk sitta i under ett halvårs tid men smärtan kan jag ta så länge som jag kommer kunna rida. Suget efter att få sitta upp i sadeln har varit stark, men samtidigt har jag fått lite ont i magen när jag tänkt på det. Känslan av att inte vara säkert på att kunna fullfölja min dröm med hästarna har varit extremt tuff. Men idag set jag ett ljus ur den mörka tunneln.

Jag kunde inte hålla mig borta längre och satt upp och red en kort stund. Tänk va kul det var, gud så kul. Som jag längtat och oj vad roligt det var. Don min fantasisak häst fick mig att le som ett litet barn på julafton. Tyvärr gjorde det lite väl ont men det var helt klart värt det. Jag har valt att prova sitta upp och rida lite mer i morgon. Nu kan jag inte vänta mer, har saknat min fina prins på tok för mycket.

Första turen med Donk sen skadan

Första turen med Donk sen skadan

Förutom att jag kommit igång lite med ridningen så har förberedelserna börjat på allvar inför Sweden international horseshow som börjar på torsdag den 26/11. Vectra och mamma ska tävla i Lövsta future challange, som är en unghäst/ungryttare cup som rids i Grand Prix klasser och finalen går nu på Friends. Vectra är den yngsta hästen i sin klass. Jag och mamma åker med Vectra till Friends på onsdag och sen tävlar de på fredagen. Jag kommer att blogga under hela helgen på Friends. Håll tummarna!

Vectra och mamma

Vectra och mamma

Senaste inläggen.
Vilken vecka! 22 Maj
2015 01 Jan
SIHS 29 Nov
SIHS 28 Nov
SIHS 2015 27 Nov
SISH15 26 Nov